Akşemseddin İşitme Engelliler Ortaokulu

Vizyon: Eğitimde Feda edilecek Tek Bir Fert Dahi Yoktur” düsturuyla yola çıkarak engellere takılmadan topluma katılabilen, yaşadığı hayatı yorumlayabilen, karşılaştığı problemlere yardım alarak veya yardım almadan çözüm üretebilen bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Okul öncesi ve ilköğretim çağındaki işitme engelli öğrencilerin; özel yetişmiş personel, araç-gereç ve yöntemleri uygulayarak, ilköğretim ve eğitim hizmetlerini çağın gerektirdiği şekilde, etkin ve verimli olarak yürüterek, toplumla azami iletişim kurabilecek seviyeye getirmek.

Başarılar: Öğrencilerimizin Türkiye geneli sportif faaliyetlerde dereceleri bulunmaktadır.

Saatler: 09:10 - 15:20
Isınma: Doğal Gaz
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Okulumuzda taşımalı eğitim olmasından dolayı öğrencilerimiz Milli Eğitim Müdürlüğü´nün tahsis ettiği servislerce sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda futbol, basketbol, atletizm ve masa tenisi dallarında çalışmalar yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04225020050

WEB - https://aksemseddinisitmeengellilerioo.meb.k12.tr

Adres - HANIMINÇİFTLİĞİ MAH. ALİ RIZA GECEBEYİ CAD. ŞEHİT ORHAN ÜNSAL İLKOKULU BLOK NO 190 BATTALGAZİ / MALATYA

Kütüphane Kitap Sayısı :28
Öğretim Şekli :Normal Eğitim (Okulumuz ilkokul ve ortaokul kademesinde işitme engeli bulunan öğrenciler dışında zihinsel ve otizm engeli bulunan özel öğrenciler de eğitim almaktadır.

Yerleşim Yeri - Kaynarca Mah. Tecelli. Sk.No:44 Yeşilyurt/ Malatya

Ulaşım Kiltepe-1 minibüsleriyle ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3 Km